Un petit resum

Aixi que entres al portal es visualitza la teva La Graella on hi veuràs totes les activitats organitzades a prop teu i que lligan amb el teu perfil d’esportista entrat prèviament.

Tens la possibilitat d’apuntar-t’hi i de proposar les que tu vulguis organitzar.

Per més claredat amb la eïna filtre podràs  visualitzar exclusivament aquelles en que estàs involucrat.

Si vols també podràs buscar activitats de qualsevol esport a qualsevol distancia de casa teva.

Pots triar visualitzar les activitats en format calendari o mapa.

PEOPLE & GROUPS (el radi dels 40 kms)

Aquí hi veuràs d’entrada tots els esportistes que tens en un radi de 40 kms de la teva adreça anotada al perfil. Si vols pots cercar amb l’estri “lupa“, per esport, per edat, per distancia… i trobaràs esportistes en d’altres latituds, si n’hi han…

Tens la possibilitat d’assenyalar-te esportistes com a favorits, els quals et sortiran els primers de la llista que veus d’entrada. A més així els podràs contactar a través del chat del sistema i com explico a continuació els has de fer favorits per convidar-los als teus Grups.

Seleccionant la pestanya GROUPS, podràs crear els teus GRUPS (privats o públics), veure els grups que estan en un radi de 40 kms, i també si vols, cercar grups per distancia, esport, nivell, demanar per apuntar-te o donar-t’hi de baixa..,  recorda que per afegir esportistes a un GRUP primer els hauràs de fer favorits. 

Els GRUPS et permetran crear activitats (Quedades i Esdeveniments) exclusives per el teu Grup; per tant no arribaran a les graelles de forma publica i les activitats creades, només es veuran a les graelles dels membres d’aquest grup.

També vull explicar-te que en crear el Grup pots fer que aquest sigui Privat, d’aquesta forma ningú més que vosaltres el veurà i ningú us demanarà per apuntar-se.

 

COMODITATS QUE LUBNDUB ET DONA ENVERS UN GRUP DE WHATSAAP

Crear activitat de manera publica (tots els esportistes lubndub) o privada.

Saber abans de crear l’activitat si una altre del mateix nivell, horari i zona ja està programada i hi queden places lliures.

Crear activitat dirigida per usuarios de un determinat nivell.

Crear Activitats periódica

Crear Activitats en funció del radi kilométric.

Crear Activitats per a proposar Classes en Grup, per esport, nivell i radi kilometric.

Buscar esportistes en funció del radi Kilometric.

Buscar activitats en funció del radi kilometric.

Last Minute: Per trobar un company o activitat en les properes hores del mateix nivell.

Notificacions unicament a l’organitzador, dels esportistes a mida que es van inscrivint fin tancament, sene molestar a la resta del grupo.

Notificacions automátiques per baixes o altres motius, només als esportistes inscrits sense molestar a la resta del grup.

Els inscrits poden veure a simple vista l’estat actualitzat de l’activitat sense tenir de buscar informació dels inscrits en tot el Chat.

Enjoy this blog? Please spread the word :)

Follow us
Follow by Email
Facebook
Facebook
G+
G+
http://blog.lubndub.com/un-petit-resum">
Instagram