Treballa amb nosaltres

Estem buscant persones que estimin l’esport per sobre de tot, amb ambició de guanyar-se un sou extra, gestionant la zona / comarca que acordem. lubndub.com és una StarUp amb molta projecció i es tracta de fidelitzar i aconseguir abonats de tota empresa dedicada a l’esport: centres esportius-botigues de material esportiu-monitors-entrenadors, fisioterapeutes-psicolegs esportius-nutricionistes-centres de revisió esportiva …

Lubndub.com és una altra forma de fer esport, és la socialització de l’esport. El sistema que ha creat és únic i permet amb poques dades: gènere, edat, població, esport, nivell i distància que s’està disposat a recórrer per a la seva pràctica, crear unes connexions entre esportistes afins, de manera perfecta, crear grups privats, muntar partits amb mínim i màxim d’esportistes i més coses … Tot d’una manera automàtica, amb avisos a l’organitzador. Els grups de WhatsUp ja s’estan adonant del seu potencial.

lubndub és gratis per als esportistes i demanem una quota per a les empresa esportives. Una tarifa que va en relació dels usuaris que hagin a la seva zona, de manera que en un inici, fins a 300 esportistes donats d’alta és gratuït també per a les empreses.

Demanem un mínim de dedicació per ensenyar el funcionament del web, cosa que no té cap dificultat. Contactar amb les empreses esportives de la seva zona perquè es donin d’alta i ens enviïn un banner per carregar el seu anunci que veuran els usuaris del portal de forma segmentada; és a dir per tipus d’esport i ràdio de localització.

Sis plau envia’ns les teves dades i telefon i ens posarem en contacte amb tu en breu o si ho prefereixes escriu-nos a contact@lubndub.com i t’enviarem la contrasenya de l’article Com Treballem i Que T’oferim.

 

Enjoy this blog? Please spread the word :)

Follow us
Follow by Email
Facebook
Facebook
G+
G+
http://blog.lubndub.com/treballa-amb-nosaltres">
Instagram