Soc una Entitat / Associació esportiva

HA NASCUT UNA NOVA XARXA ESPORTIVA

Lubndub, la nova xarxa esportiva, un espai on els esportistes poden proposar activitats, i troben les que altres esportistes com ell li proposen. Tot gestionat per un programa informàtic que tria i presenta les activitats adients al perfil de cada esportista. Les entitats i altres organitzacions relacionades amb l’esport hi publiquen anuncis que són visualitzats pels esportistes propers i i del perfil escaient.

Us presentem una fabulosa eina de dinamització que segur farà créixer les activitats entre els vostres associats.

Com a entitat esportiva, podràs crear esdeveniments que una vegada creat, anirà creixent tot sol fins al seu tancament, de forma  que tots sabreu en qualsevol moment per notificacions o entrant al teu dashboard, si hi han altes o baixes o qualsevol canvi d’horari o de emplaçament. Tot desde que ho llences es va succeint automàticament.

Els esportistes reforçaran els  llaços entre ells, ja que trobaran sempre un contrincant amb qui jugar sense necessitat de tenir coordinadors o de trucar-vos perquè els hi busqueu amb qui jugar; ja que ells mateixos es proposaran i ho veuran tots a alhora.

Vull aclarir que no es una eina per a fer reserves de pistes o camps; sinó que lubndub es el pas previ a aquestes. I és molt més pràctic que els grups de WhatsApp on hi han tot de missatges desordenats. Compara les diferencies entre lubNdub vs whatsApp.

Únicament  et demanem que creïs un grup de un mínim de 30 persones o els grups que vulguis, clar està i tindràs un descompte especial de benvinguda. Només has de dir que ho has llegit en aquest bloc. Veuràs quantes coses podràs fer. Et convido et miris els articles que em pujat al bloc i els que anirem afegint a les faq’s de la web.

Enjoy this blog? Please spread the word :)

Follow us
Follow by Email
Facebook
Facebook
G+
G+
http://blog.lubndub.com/soc-una-entitat-associacio-esportiva">
Instagram