Qui som

 

Hola, soc en Joan Manuel Illa Baena tinc 56 anys, visc a Granollers però em considero un ciutadà del univers i soc pare de tres fills i avi de dues netes.

Fundador i responsable del departament de màrqueting i vendes.  Estudiós de tot el necessari per a la gestió d’empresa des de comptabilitat fins al departament de vendes.

Vaig dirigir durant 25 anys l’empresa familiar tèxtil junt amb el meu pare i un soci i més endavant treballant com a frelance amb importadors tèxtils. També he estat durant 4 anys al càrrec de una empresa de maquinaria agrícola portant el departament d’exportació. També gestiono una cartera d’assegurances. I com ara podeu comprovar des de el 2017, m’he embarcat amb en Xavi amb una nova aventura en el mon de l’esport. I que no pari la musica….

M’encanta l’esport, innovar i descobrir noves formes de fer les coses, millorar lo existent. Per a mi la vida a de tenir sempre nous al·licients i sorpreses. Crec que com la majoria, oi?  Estic segur que us agradarà lubNdub, en quan el feu servir veureu lo fàcil i còmode que és.

L’esport es vida, et fa estar de bon humor, optimista, fa que allò que no veies clar s’arregli, és màgic,..

 

Bones soc en Xavier Burgués, fundador i enginyer informàtic, professor de la universitat Politècnica de Catalunya. La meva anima sempre esta disposada a ajudar i sempre ha estat vinculat amb associacions de caire solidari.
Es aquella persona calculadora, que sap ser exigent en allò que desenvolupa, molt organitzat i amb una gran coneixença del mon de les tic’s.
Tots dos compartim l’afició per sortir a fer esport, de vegades sols, de vegades en grup.
Un dia ens vam adonar que fèiem un equip perfecte per pensar un portal com lubNdub per fer més fàcil a la  gent conèixer-se i trobar-se per practicar esport. Hi hem rumiat molt i hem dissenyat una pàgina pràctica i d’ús fàcil, molt més que altres alternatives.

 

 

Enjoy this blog? Please spread the word :)

Follow us
Follow by Email
Facebook
Facebook
G+
G+
http://blog.lubndub.com/quienes-somos">
Instagram