¿ Que em dona lubndub com a centre esportiu?

Estimats i estimades responsable/es del Centre esportiu….,

Us vull fer arribar la informació del que es, representa y perquè serveix lubndub:

La principal definició es que es tracta d’una Xarxa Social Esportiva, i com a tal precisa dels seus integrants per un costat y de uns paràmetres i condicions que fan que aquests integrants interaccionin entre ells.

Representa una eina molt valida i ben estudiada per aconseguir que els seus integrants es trobin de forma segmentada, filtrada en funció dels seus perfils. En obrir el calendari, cadascun en funció del seu esport nivell i distancia, troba les activitats que esportistes afins a ell, han proposat.

¿Que t’oferim i en que et beneficiaràs com a  Centre Esportiu?

Crec personalment i molt convençudament que la principal tasca dins d’un col·lectiu es aconseguir que els socis es trobin, s’apropin, es coneixin… M’explico com lubndub ho aconsegueix amb un exemple:

Entre els socis que practiquen un esport, lubndub permet diferenciar quatre nivells de forma generalitzada: NOVICE, MEDIUM, HIGH i EXPERT. Generalitzada vol dir que sense crear grups ja es pot arribar al tipus d’esport i nivell desitjat.

Ara, si vols més afinitat, lubndub et permet crear GRUPS, amb els quals pots segmentar tan com vulguis i afegir a cada grup els esportistes que més igualtat tenen o pel hándicap que creguis convenient.

A demés tingues en compte que pel fet de ser una Xarxa Social Esportiva i Pública, hem incorporat que puguis fer que els teus grups siguin PRIVATS; es a dir que ningú més que els que el componen el puguin veure i interactuar. Això et dona un plus com a Centre Esportiu Privat de socis, a qui pots sempre que vulguis adreçar-te al igual que ho faries a través de la teva web o altres medis personalitzats.

També afegir que es pot donar el cas que dins d’un grup hi hagi una o algunes persones diguem-ne NON-GRATAS  per alguns components del grup; aleshores lubndub permet que aquelles persones siguin bloquejades per els interessats i les propostes d’aquestes no li arribaran al seu dashboard fins a revertir el bloqueig.

Estàs a un pas de fer que el teu Centre Esportiu tingui la eina necessària que farà més productiu el teu negoci. Entre altres gestions, està la de poder promocionar les teves pistes o sales a tothom, ja que pots crear esdeveniments d’aquelles activitats que vols potenciar i fer que el centre passi a ser un company més que pot crear les trobades d’activitats per omplir hores de baixa afluència, o en el cas de que els esportistes estiguin poc pel tema de proposar ells mateixos les quedades.

Enjoy this blog? Please spread the word :)

Follow us
Follow by Email
Facebook
Facebook
G+
G+
http://blog.lubndub.com/que-em-dona-lubndub-com-a-centre-esportiu">
Instagram