Com Funciona People & Groups?

  • PEOPLE & GROUPS (el radi dels 40 kms)

Aquí hi veuràs d’entrada tots els esportistes que tens en un radi de 40 kms de la teva adreça anotada al perfil. Si vols pots cercar amb l’estri “lupa“, per esport, per edat, per distancia… i trobaràs esportistes en d’altres latituds, si n’hi han…Una recomanació, fes favorit aquell que t’ha interessat i ja sempre el veuràs al teu llistat; sinó dessaperaixarà i l’hauràs de tornar a buscar.

Tens la possibilitat d’assenyalar-te esportistes com a favorits, els quals et sortiran els primers de la llista que veus d’entrada. A més així els podràs contactar a través del chat del sistema i com explico a continuació els has de fer favorits per convidar-los als teus Grups.

Seleccionant la pestanya GROUPS, podràs crear els teus GRUPS (privats o públics), veure els grups que estan en un radi de 40 kms, i també si vols, cercar grups per distancia, esport, nivell, demanar per apuntar-te o donar-t’hi de baixa..,  recorda que per afegir esportistes a un GRUP primer els hauràs de fer favorits. 

Clicant el signe “+” que hi ha a la part superior començaràs a crear el GRUP omplint cadascun dels camps. Tingues en compte que un cop els afegeixis no els veuràs a la teva llista del grup, fins que cadascun d’ells hagin clicat “ACCEPT“, ja que els hi haurà arribat la teva proposta de grup a la seva area personal.

Els GRUPS et permetran crear activitats (Quedades i Esdeveniments) exclusives per el teu Grup; per tant no arribaran a les graelles de forma publica i les activitats creades, només es veuran a les graelles dels membres d’aquest grup.

També vull explicar-te que en crear el Grup pots fer que aquest sigui Privat, d’aquesta forma ningú més que vosaltres el veurà i ningú us demanarà per apuntar-se.

Enjoy this blog? Please spread the word :)

Follow us
Follow by Email
Facebook
Facebook
G+
G+
http://blog.lubndub.com/infoesportistes/com-funciona-people-groups">
Instagram