La super Importància de l’aigua

La super Importància de l’aigua

 

Sense saber-ho, el vostre cos t’està dient que estàs deshidratat de la manera que fins i tot no t’adones. Parlem amb diversos metges i experts en salut per esbrinar com es necessita beure més aigua.

 

La pell esta seca

La teva pell es basa en que estigui hidratada.
Una manera de saber si no beu prou aigua és fer un cop d’ull a la vostra pell, segons el Dr. Sean McCaffrey, D.C., I.H.S., L.D.H.S., fundador i metge de la clínica de salut de McCaffrey. L’aigua és essencial per a tots els òrgans, inclòs l’òrgan més gran del cos: la pell.

Your skin is dry.

“Quan estem deshidratats, els nostres cossos no poden funcionar correctament i no poden eliminar les toxines. Sense una humitat adequada, la nostra pell es torna apagada, estirada i seca, en comptes de regar i hidratar”, va dir el Dr. McCaffrey.

Al beure més aigua, ajuda el cos a eliminar les toxines i reposa els teixits de la pell, la qual cosa la manté hidratada i flexible, explica el Dr. McCaffrey.

 

Tenim set

Però potser ja sigui massa tard.
Un senyal evident de la deshidratació és sentir-se set, segons el Dr. McCaffrey.

“El nostre cos està demanant préstecs d’aigua i l’assigna a altres àrees que ho necessiten. Això crea la sensació de set dins nostre, que és un senyal que cal reposar els líquids”, va dir el Dr. McCaffrey.

La set no és el millor indicador d’hidratació, segons Megan Ostler MS, RDN i iFit Dietitian, perquè en el moment en què tenim set, ja estem deshidratats.

You're thirsty.

Però potser ja sigui massa tard.
Un senyal evident de la deshidratació és sentir-se set, segons el Dr. McCaffrey.

“El nostre cos està demanant préstecs d’aigua i l’assigna a altres àrees que ho necessiten. Això crea la sensació de set dins nostre, que és un senyal que cal reposar els líquids”, va dir el Dr. McCaffrey.

La set no és el millor indicador d’hidratació, segons Megan Ostler MS, RDN i iFit Dietitian, perquè en el moment en què tenim set, ja estem deshidratats.

Tens orina fosca
Aquest és un dels millors indicadors.
Per determinar si està bevent prou aigua, feu un cop d’ull al color de l’orina. Tan raro com sona, pot donar-te una idea de com estàs hidratada.

 

Tens la orina fosca

Si és un color groc més fosc, probablement estigui deshidratat. El cos conserva aigua per preservar el poc que encara està en el vostre sistema, segons el Dr. McCaffrey. Per tant, els ronyons han de treballar més per mantenir l’orina concentrada perquè el cos pugui aguantar tant com sigui possible l’aigua.

“Per tant, tenim menys aigua a la nostra orina. Com que la nostra orina està més concentrada, es fa molt més fosc en color”, va dir el Dr. McCaffrey.

 

El teu alè fa olor.

No només pot ser el tenir de rentar-te les dent… Quan no beveu prou aigua, és possible que experimenti mal alè. La saliva que el cos crea per netejar i lubricar la boca mata els bacteris, segons el Dr. McCaffrey. Si no es beu prou aigua, la boca no produeix prou saliva per desfer-se dels bacteris. Va afegir que quan el bacteri comença a multiplicar-se, la respiració començarà a olorar.
Ens pot ajudar un got d’aigua.

Your breath smells.

 

Tenir freqüents maldecaps

Un altre símptoma comú de la falta d’aigua són mals de cap, segons Healthline.

“Quan estem deshidratats, el teixit del nostre cervell perd aigua, que es tradueix en una contracció temporal del cervell. Coma això succeeix, el nostre cervell s’adhereix al crani, desencadenant els receptors del dolor, que provoca un mal de cap”, va dir el Dr. McCaffrey.

Va dir que la deshidratació també disminueix el volum de sang que redueix el flux sanguini i l’oxigen al cervell i provoca mals de cap.

 

El vostre estat d’ànim i alerta estan deteriorats

Estàs apunt de caure en allò que diem mala gestió de les emocions.
Ni tan sols es pot adonar-se’n, però pot experimentar canvis en l’estat d’ànim i deteriorament de la vigilància a causa de la deshidratació, segons Alexandra Allred, M.S.

“Afecta la manera com ens comuniquem amb els altres, com treballem a la feina, com treballem, estudiem, fins i tot conduïm”, va dir Allred.

Una raó per la qual la deshidratació dificulta la seva capacitat de concentrar-se o respondre normalment és que alguns processos del cos estan sent compromesos, segons el Dr. McCaffrey. L’aigua transporta nutrients al cervell i elimina les toxines nocives per augmentar l’eficiència. Sense aigua suficient, això no passa, donant lloc a una falta d’enfocament, mal humor, letargia i boira cerebral, va explicar el Dr. McCaffrey.

 

Desitjàs menjar dols

És per això que desitgeu una barra de dolços.
Si alguna vegada has treballat durant molt de temps, potser hagueu patit fam extrema després, específicament per als dolços. Una raó pot ser que els nivells de glucógeno del cos s’hagin reduït, d’acord amb Food Addiction Solutions.

El glucogen és un carbohidrat emmagatzemat en el múscul i el cos el utilitza més ràpidament quan es deshidrata. Per tant, després de l’entrenament, de sobte pot començar a desitjar carbohidrats, generalment dolços, ja que els hidrats de carboni s’utilitzen per crear glucogen.

You're craving sugar.

Tanmateix, en lloc d’anar a les postres, Allred recomana l’aigua potable abans de caure en els desitjos dels dolços.

 

El teu somni es veu alterat

Intenta beure aigua una mica abans de dormir.
Si vas a dormir fins i tot una mica deshidratat, es pot interrompre el teu son, d’acord amb la Fundació Sleep. La manca d’aigua pot provocar roncs, passos nasals severs i rampes de les cames, que poden alterar el son.

Allred diu que sovint s’ha escoltat que els ciutadans es queixen que l’aigua potable abans de dormir els fa anar al bany a la meitat de la nit, però hi ha un truc per evitar-ho i mantenir-se hidratat. Només begui la quantitat adequada de fluids per al seu pes abans de les 20:00 hores i no tindrà cap problema.

“Això permet una hidratació adequada, ronyons feliços, millor pell, estat d’ànim i somnis”, va dir Allred.

Please follow and like us:

Deixa un comentari

Enjoy this blog? Please spread the word :)

Follow us
Follow by Email
Facebook
Facebook
G+
G+
http://blog.lubndub.com/2018/05/01/la-super-importancia-de-laigua">
Instagram