El camp per escriure l’adreça

Bon dia, Voldria avui explicar un entrebanc que es troben alguns dels usuaris en donar-se d’alta a lubndub.com , l’adreça. Per carregar l’adreça utilitzem la aplicació de google, googlemaps. Per no tenir cap problema es millor carregar-la amb les suggerències que et dona el desplegable a mida que la escrius en el camp adient. Si ho fas aixi, ja no has d’omplir cap altre camp, ja que ho fa automàticament. Si es dona el cas que la teva adreça no surt exacte, fica’n la més propera. I si per algun motiu apuntas l’adreça i no la reconeix, el sistema es posa en estat de cerca, aleshores el millor es fer un resset al navegador i tornar a apuntar l’adreça segons t’acabo d’explicar.

Please follow and like us:

Deixa un comentari

Enjoy this blog? Please spread the word :)

Follow us
Follow by Email
Facebook
Facebook
G+
G+
http://blog.lubndub.com/2018/03/13/el-camp-per-escriure-ladreca">
Instagram