Last Minute. ¿Que vol dir i com funciona?

Aquesta eina, serveix (al igual que la funció per a la que crec va ser creada en matèria de billets d’avió per agafar un vol en un darrer moment i omplir l’avio) per indicar d’una forma rapida que estàs disposat a practicar l’activitat a lubndub en les hores posteriors al moment que s’indica. La indicació desapareix a la mitjanit del mateix día.Last Minute

Per que serveix? A partir d’aquí lubndub s’apropia de l’expressió Last Minute, per a crear una eina per descriure l’esportista que en les properes hores té moltes ganes de practicar el seu esport preferit i no ha pogut inscriure’s a cap activitat ja que poder tenia altres coses a fer i que ara en quedar alliberat, podria aprofitar-ho per fer-ne. Cal dir que el sistema no permet crear activitats el mateix dia ja que es considera no hi ha prou temps perquè un mínim d’esportistes interessats quedin informats.

Prèviament en omplir el teu perfil has d’haver marcat la casella Last Minute a l’esport preferit que saps habitualment practiques.

Queda clar que si fas un cop d’ull a la graella pots veure si hi ha alguna activitat que t’interessi practicar en aquells propers minuts que encara estigui oberta o pendent; però es pot donar el cas que no, aleshores aquí es on Last Minute, aquesta eina tan practica, us fica de nou en contacte amb un sol click.  

Com funciona? Dons clicant Last Minute i indicant les hores en que hi pots estar. Aquesta maniobra t’allibera de tenir que estar continuament mirant si a la teva graella es crea alguna quedada nova que t’interessa, que alguna activitat retorni a oberta per baixa d’algun esportista, o que qualsevol altre Lastminutero compatible apareix a la graella; ja que t’arribarà la notificació en el moment que succeeixi:

  • Avis a la graella de tots aquells altres esportistes del teu perfil, que també han posat Last Minute (lastminuteros) perquè us poseu d’acord amb el xat per jugar.
  • Activa al moment les notificacions que poder tenies desactivades, per a no rebren masses, i que son:
    1. Notification for Last minute activation*.
    2. Notification if event or meeting status changed to open from closed status.
    3. Notification when invited for event or meeting.
    4. Notification if event or meeting status changed to opened from pending status.

* Tenin activat Notification for Last minute, t’arribaran encara que tu no estiguis en Last Minute, la notificació d’avís si algú s’hi posa.

 

Please follow and like us:

Deixa un comentari

Enjoy this blog? Please spread the word :)

Follow us
Follow by Email
Facebook
Facebook
G+
G+
http://blog.lubndub.com/2017/05/12/last-minute-que-y-funciona">
Instagram