People & Groups

People & Groups, et permetrà crear ACTIVITATS de forma privada a LUBNDUB.

http://lubndub.com/sports-person.html

Tingues en compte que en obrir aquesta secció veuràs per defecte els Esportistes i Grups que practiquen els teus esports en un radi de 40 kms. Si vols trobar esportistes en altres latituds, tens a la teva disposició la lupa per filtrar per varis parametres. I una vegada els facis favorits ja sempre els veuràs a la teva llista de forma predeterminada.

També cal que sapigueu que per crear un GRUP, s’ha de primerament seguir les segünts pautes:

  1. A la pestanya PEOPLE & GROUPS hi han els esportistes i grups del teu radi de 40 kms; els quals els has de convertir en FAVORITES. Si vols també pots trobar esportistes fora del teu radi amb la eïna de buscar “lupa” i afegir si vols a FAVORITES.
  2. Seguidament, cada esportista que afegeiges al GRUP rebrà una invitació que haurà d’accceptar. En acceptar-la, els aniràs veient al apartat REQUEST, desde on podràs afegir-los definitivament al GRUP.
  3. Una vegada el GRUP està creat, pots també INVITAR a nous esportistes al GRUP i el procés es el mateix: 1er fer-los FAVORITES, 2on rèben INVITACIÓ i accépten, i 3er els afegèixes al GRUP desde l’apartat REQUEST.
  4. Hi ha també la opció de que un esportista vegi o trobi amb el buscador un GRUP l’hi agradi i demani per entrar “JOIN”. En aquest cas li arribarà la petició a l’ORGANITZADOR DEL GRUP a l’apartat REQUEST i decidirà si acceptar-lo o rebujar la invitació.

A partir d’aquí, quan creïs una quedada o esdeveniment, ho podràs fer per només el teu GRUP en privat.

 

Please follow and like us:

Deixa un comentari

Enjoy this blog? Please spread the word :)

Follow us
Follow by Email
Facebook
Facebook
G+
G+
http://blog.lubndub.com/2017/05/08/people-groups">
Instagram